fbpx

Waarom zou iemand in hemelsnaam echt zijn?

 

Waarom zouden we niet willen ervaren wat er in ons leeft? De basis emoties zijn noodzakelijk voor onze overleving, ons welzijn, ons mogelijkheid om te kunnen genieten.

Ze wijzen ons de weg. Ze wijzen voor ieder van ons, onze eigen persoonlijke weg naar geluk, zelfs zielsgeluk. Toch de uitdaging zou niet moeten zijn ze te overwinnen of erover heen te groeien maar onze relatie met hen te transformeren. We mogen leren met onze gevoelens een relatie aan te gaan en ze zuiver en direct op het moment zelf te uiten en ze te kunnen ervaren en liefdevol te dragen.

Voelen dat je niet alleen bent hierin, kan nog meer bijdragen. En zorgen dat je innerlijk in beweging blijft en de volgende stap ziet op je weg.

Ik geef woensdag 14 juli om 20.30 uur de eerstvolgende online bijeenkomst Q&A basisemoties als kompas. Wat we gaan doen is een incheck oefening, waarbij we ontspannen contact maken met ons lichaam en emoties in het moment.

Ik leg uit hoe je basis emoties als kompas te zien voor je leven en we gaan luisteren naar onze emoties die nu leven. We ervaren, delen en spreken onze focus uit voor de eerstvolgende stap verder in je ontwikkelingsproces. Je kunt je vragen stellen in dit proces, waar nodig.

Voel je welkom.

Aanmelden: Q&A - je emoties als kompas
dit veld niet invullen s.v.p.

 

 

Jenny Biemans begeleidt de online sessies. 

Dit doet ze vol passie en liefdevolle aandacht. Ze creëert een veilige ruimte voor alle deelnemers om er te laten zijn wat er is. Ze laat je in contact komen met je emoties, om een stap verder te komen in je acceptatie en zelfontwikkeling. En ze laat je ervaren hoe je je basisemoties kan gebruiken als kompas.

Jenny is een ervaren bedrijfspsycholoog, organisatie-adviseur, haptonoom, ZKM coach, healer/reader, schrijver van de psychologische strip ‘De Waardin’ en een enthousiaste 5 ritme danser. Jenny brengt mensen in direct contact met hun persoonlijke kracht – waarmee zij kunnen leven en ondernemen zoals zij dat zélf wensen.

Wil je meer weten over het online sessies; Q&A: basisemoties als kompas op de woensdagavonden. Neem dan gerust contact met haar op!

Aanmelden: Q&A - je emoties als kompas
dit veld niet invullen s.v.p.