fbpx

                                                    Bij de hand nemen …

Hoe zou het zijn als iemand je bij de hand neemt om je hoofdpijn weg te nemen, je buikklachten te laten verdwijnen, je moeheid te laten verminderen, je onrust te doen afnemen en je weer lekker laat slapen?

Hoe zou het zijn als iemand je bij de hand neemt en je gevoel van ‘klem zitten’, ‘verloren voelen’, ‘onmachtig voelen’, zou horen en je zou begeleiden bij het zoeken naar de juiste richting voor de toekomst.

‘Wat moet ik nu’?, vraag je je misschien af… 

  • Mijn loopbaan past niet meer bij mij, maar wat wil ik dan…?
  • Mijn relatie is vastgelopen, hoe nu verder…?
  • Ik voel dat er meer is in mijn leven, maar hoe en wat dan…?
  • Alles loopt stroef en je ervaart te veel struggle en weerstand ….

Hoe zou het zijn als iemand je bij de hand neemt om je droom werkelijkheid te laten worden en je bewust zou maken waar je jezelf in de weg zit, waar je jezelf blokkeert. Dat je de regie weer in eigen hand weet te nemen. 

Ben je klaar voor de transformerende reis met De Waardin?

Prijzen incl. BTW en verzending Graphic Novel

Heb je de Graphic Novel al in bezit en wil je het Online Programma erbij,

laat het ons weten per e-mail.

In beweging komen…

Hoe zou het zijn als iemand je bij de hand neemt die je begrijpt en je op een andere manier dan je tot nu toe gedaan hebt in beweging brengt. Op een meer eigen, ontspannen, speelse en creatieve manier. Met behulp van een getekend verhaal en een gestructureerde methode om tot inzicht te komen naar je eerstvolgende stap in je ontwikkeling via je eigen verhaal. Een methode die je steeds weer opnieuw uit de kast kan halen, wanneer je weer voor een nieuw vraagstuk staat. Een methode die je stap voor stap verder brengt richting je droom. Een methode die stap voor stap het onbewuste meer bewust maakt en je meer laat groeien op de manier die je zelf wenst.

De schrijfster van de novel?

Met mijn kennis en ervaring als psycholoog en talentenspel-coach heb ik een Graphic Novel geschreven, waarin ik universele thema’s heb ingevoegd die je tegenkomt op het pad naar je ziel, op het pad naar je innerlijke wijsheid. Via wetenschappelijk onderzoek is aangetoond dat deze thema’s en mijn intenties erachter ook herkend worden door de lezers. Ook is aangetoond, dat de Graphic Novel je uitnodigt om je eigen verhaal te vertellen en je eigen thema’s hierdoor beter weet te verwoorden en naar het bewuste te halen. 

ZelfKennisMethode

Met mijn kennis en ervaring als ZKM coach begrijp ik steeds beter hoe onderliggende processen verlopen en welke onderliggende drijfveren je verhaal beinvloeden en hoe je deze kan ombuigen naar een nieuw en stromend verhaal richting je droom. Jij blijft de meest deskundige van je eigen verhaal en ik zal mijn deskundigheid in de onderliggende processen inzetten om je een stap verder te brengen in je bewustzijn.

Missie

Mijn missie is om zoveel mogelijk mensen ‘onnodig vastzitten’ in zichzelf te besparen. Waar mogelijk ze te helpen en ze bij de hand te nemen om hun weg in het leven terug te vinden en weer speelser en luchtiger door het leven te kunnen gaan, zonder in hun overlevingspatronen te blijven functioneren. De blinde vlekken hierbij stap voor stap meer bewust te maken, waardoor de weg vrijkomt om meer te kunnen genieten.

Hoe zou het voor je zijn als je jouw verhaal gaat herschrijven.

Jouw levenspad gaat vinden en gaat leven volgens nieuwe overtuigingen?

Je hoeft het niet alleen te doen!

Laat je bij de hand nemen door de Graphic Novel, geschreven door Jenny Biemans met als titel: “Avonturen van De Waardin, op zoek naar de innerlijke schat 1”.

Daarbij kun je het bijbehorende Online Programma volgen, waarin je in 3 stappen begeleid wordt om jouw associaties te gaan vinden die NU voor je spelen in je leven, de negatieve gaat herschrijven en dit vervolgens gaat verwerken in een nieuw en inspirerend verhaal welke je richting geeft in je huidige leven de toekomst in. Hiervoor ontvang je een inlog in de Herberg academie die je keer op keer weer kan bezoeken ter inspiratie.

Je staat er niet alleen voor!

Naast de begeleiding met behulp van de Graphic Novel en het online programma, is er de mogelijkheid om deel te nemen aan de besloten Facebookgroep die bij het online programma hoort. Hierin kun je je ervaringen delen (als je dat wilt) en je vragen stellen. Naast alle inspiratie en steun van de deelnemers, zal Ik – Jenny Biemans -hierin ook actief deelnemen en er voor je zijn. 

Heb je nu een gevoel van JA hier wil ik aan meedoen. JA, ik ben nieuwsgierig. JA, ik heb de behoefte om alles wat gemakkelijker en lichter te laten verlopen in mijn leven. JA, ik ben klaar voor een volgende en verdiepende stap. Meld je dan nu hier aan om er zelf mee aan de slag te gaan en je bewustzijn naar een voor jou volgend niveau te brengen. Ik hoop je te ontmoeten.

 

“Als de opvoeding is afgelopen

begint de zelfopvoeding

die het gehele leven duurt.”

Rudolf Steiner

Ga je mee op reis met de waardin?

De reis start met het lezen van de Graphic Novel en je associaties hierbij noteren. In het online programma word je hierin stapsgewijs begeleidt, nl:

Stap 1 – Graphic Novel lezen en Associeren

* Extra naast het aangevraagde fysieke boek: De Online editie van de Graphic Novel

* Instructie werkboek om het verhaal te reflecteren

Stap 2 – Doorvoelen en verdiepen

* Ontspannings- en bewustzijnsoefening: wijsheid van hoofd, hart en buik

Stap 3 – Doen

* Audio waarin je stap voor stap wordt begeleid om je associaties en overtuigingen om te buigen in nieuwe positieve overtuigingen

* Werkboek met leidraad: Je eigen verhaal schrijven

 

Bonus

Als bonus ontvang je ook:

  • Effecten van storytelling en hoe je je herschreven verhalen kunt gebruiken als ondersteuning in je dagelijkse leven.
  • Uitleg van de waarderingstheorie van Hermans, hoe we deze kennis van onze onderliggende basis drijfveren in het leven kunnen gebruiken, met begrip van en mildheid voor jezelf.
  • Voorbeeldverhalen.
  • Toegang tot de besloten Facebook groep om je eigen ervaringen te delen en de ervaringen van anderen te horen ter inspiratie.

Ben je klaar voor de transformerende reis met De Waardin?

* Prijzen incl. BTW