fbpx

IN JE KRACHT KOMEN

In het dagelijks bestaan laten we ons vaak leiden door onze omgeving.

Ons tempo wordt gedicteerd door alle ‘dingen die moeten’. We hollen maar door…Waarom niet de tijd genomen om even stil te staan en te luisteren naar onszelf? Om naar binnen te kijken: wat willen we zelf? 

En zijn we nog wel op de goede weg?

In dit interactieve online programma nemen we de tijd om stil te staan en naar onszelf te luisteren. We geven je houvast voor 40 tot 180 dagen en zorgen ervoor dat je naar binnen kijkt en antwoorden krijgt op:

 • Wie ben ik nu eigenlijk en wat wil ik?
 • Ik voel mij moe en lusteloos, waar komt het vandaan?
 • Ik ben mezelf kwijt. Hoe vind ik mezelf weer terug?
 • Volg ik mijn eigen koers nog wel of eigenlijk meer de koers van iemand anders?
 • Ik voel dat er wat mist, hoe krijg ik meer verdieping?
 • Ik durf niet voor mezelf op te komen en mijn dromen te realiseren, hoe breng ik daar verandering in?

 

 • Nu ik tijd heb voor mezelf wil ik weten waar ik die tijd ECHT aan wil besteden?
 • Ik voel dat er meer in me zit, dan er nu uitkomt maar HOE?
 • Hoe kan ik verbinding maken met mijn innerlijke stem of intuïtie?
 • Ik voel me belemmerd in mijn creativiteit, hoe kan ik mijn ideeën omzetten in actie?
 • Ik mag een totale nieuwe richting op gaan, maar waar begin ik?
 • Mijn business groeit minder succesvol en ik merk dat ik mezelf in de weg zit. 

 

 

BASIS PROGRAMMA in je kracht komen

Een reflectief en bewustwordingsprogramma van 40 dagen om in je kracht te komen, Inclusief 8 uur persoonlijke sessies met Jenny Biemans, psycholoog van Arbeid en Gezondheid NIP

Gedurende 3 maanden

Wanneer inspiratie nodig is en een reset naar de essentie van jezelf.

 WAT: 

Het online programma B40D, waarbij we 40 dagen lang gaan verbinden met 1 basisvraag en 1 basisoefening, waardoor je meer en meer bewust wordt en in verbinding komt met je innerlijke wijsheid, en van daaruit je leven leeft. 

RESULTAAT:

 • Meer innerlijke rust en ontspanning
 • Meer bewustzijn en meer gevoel van blijheid en dankbaarheid
 • Meer bewust van vastzittende patronen en daar meer beweging in weten te vinden
 • Meer je leven weten in te richten vanuit je innerlijke stroom; je innerlijke wijsheid en daardoor meer zielsgelukkig worden.
 • Vergroten van je innerlijke kracht en lef

 

DATA:

Eigen tijd, Je kunt beginnen wanneer jij wilt. Vraag een intakegesprek met mij aan.

 

 

METHODEN:

Oefeningen en inspiratie voor bewustwording en ontspanning.

Elke dag een inspirerende mail in je mailbox met een thema als leidraad voor de dag.

4 Online bezinningsavonden met podcast en ontspanning voor groei in bewustzijn en kracht.

Elke vrijdag de mogelijkheid om samen online te reflecteren met mij en elkaar, vragen te stellen of je te laten coachen.

Én voortdurend de mogelijkheid om een online 1 op 1 sessie aan te vragen met mij. Ook kun je de afspraak op de praktijk maken als je dat liever wenst. Dit geldt voor gedurende 3 maanden.

NAZORG:
Verder is het zo dat je na de 40 dagen nog voor onbeperkte tijd toegang hebt tot de Online Academie met alle oefeningen, podcasts en andere inspiratie welke ook steeds nog in ontwikkeling blijven. Ook de wekelijkse online groepsreflecties blijven voor je beschikbaar.

        PRIJS 1.500,- Euro

INTENSIEF PROGRAMMA in je kracht komen

Een reflectief en bewustwordingsprogramma van 180 dagen om jezelf terug te vinden en in je kracht te komen, inclusief 20 uur persoonlijke sessies met Jenny Biemans, psycholoog van Arbeid en gezondheid NIP, ZKM coach, talentenspel coach en traumatherapeut EMDR.

 Gedurende 6 – 8 maanden

Wanneer langer herstel nodig is en diepergaande therapie

WAT:

Het online programma B180D, waardoor er meer rust in het programma is, meer tijd voor fysiek herstel en daardoor ook meer verdieping mogelijk is voor het opruimen in jezelf.  We gaan in de vertraging en daardoor kunnen we nog meer de diepte in om werkelijk grote veranderingen te maken en een spurt te maken in je persoonlijke groei. Vastzittende patronen eindelijk eens te doorbreken en je te bevrijden. Jezelf te overstijgen naar een nieuwe level en dit in te bedden in je dagelijkse structuur.

RESULTAAT:

Idem als bij de B40D. Echter met veel meer rust, vertraging en daardoor meer hersteltijd mogelijk. Deze langere tijd is goed en fijn als je bv een burn out hebt of meer oude trauma’s te verwerken hebt. Dit brengt je verder dan jezelf kan overzien op dit moment. Voel je dat je voor een grote verandering staat, wil je het echt aangaan en kun je wel een dierbare steun gebruiken voor een half jaar. Voel je welkom! Ik als persoonlijke inspirator en ervaren therapeut ben voor jou beschikbaar.

 

DATA:

Start op het moment je er klaar voor bent in overleg met mij.

   

  METHODEN:

  Idem als B40D, maar nu 180 dagen en daarbij ook nog helende sessies met mij met bv het Talentenspel. EMDR/ Emotional Freedom Technique of Zelf Kennis Methode. Precies dat wat jij voelt dat je nodig hebt.

    

           PRIJS 3.000,- Euro 

    

    

   Jenny Biemans, psycholoog van Arbeid en Gezondheid NIP/ organisatie adviseur/ Talentenspel coach/ ZKM coach / energetisch begeleider. 

   Jenny’s persoonlijke werkwijze kenmerkt zich door een verfijnde combinatie van persoonlijke open aandacht, inzichtgevende vragen en verhelderende eenvoud. Ze spreekt je aan op je eigen kracht, structuur en kwaliteiten, zodat je op jouw natuurlijke en eigen manier in beweging kan komen.

   Als ervaren bedrijfspsycholoog, organisatie-adviseur en levenskunstenaar kent ze de effecten van lichaamsgerichte en energetische technieken. Jenny brengt mensen in direct contact met hun persoonlijke kracht – waarmee zij kunnen leven en ondernemen zoals zij dat zélf wensen.

   Wil je meer weten over het online programma.. Neem dan gerust contact met mij op!

   De B40d heeft mij vooral gebracht dat ik me bewust ben van mijn veerkracht. Niet bang hoeven zijn of weglopen van een schaduwkant, omdat ik mede door de B40d heb ervaren dat ik altijd weer terugkom in het licht.

   De B40D heeft me energie gegeven om in beweging te komen en me sterker te voelen. Dit gaf meer zelfvertrouwen en ruimte voor nieuwe ontwikkelingen.’

   Ik ben je dankbaar dat ik deze reis met je heb mogen maken. Wat de B40D mijn gebracht heeft is dat ‘rust nemen, rust creëert’.

   De B40D heeft me ondersteund in het proces waar ik toen zat om grote keuzes voor mezelf te maken, ten goede.

   Het heeft me een houvast gegeven, een ijkpunt, rust, uitdaging en inzicht. Btw, de zin, wat leeft er in mij, pas ik nog regelmatig toe tijdens mijn meditaties en wandelingen. 

   Het brengt en houdt mij dichter bij mijn gevoel….

   Het heeft mij in elk geval meer zelfliefde gebracht. Op een steeds bewustere manier nog meer van mezelf kunnen houden en beter voor mezelf (mijn innerlijke kind) zorgen.