fbpx

Wil jij komend jaar meer ruimte geven aan je intuitieve Zelf?

 

Voor wie al een eerste intuïtief schrijven sessie met mij wil ervaren, is gratis welkom op de maandagavond van 20.30 uur tot ongeveer 21.15 uur.

We starten dan met een innerlijke afstemming en visualisatie om bij jezelf en je intuïtie te komen en gaan dan intuïtief schrijven op een thema welke ik dan inleid.

Ik wil dit het hele jaar blijven doen, zodat je jezelf helpt om meer bewust te zijn en je door processen in jezelf heen te schrijven, daarbij de steun te voelen van de groep waarmee je schrijft.

Hierna lezen we voor aan elkaar, zodat je ook de kracht kan ervaren van het uitspreken van je geschrevene. Voor wie mee wil doen. Voel je welkom.  

Aanmelden online intuitief schrijven
dit veld niet invullen s.v.p.

 

 

Jenny Biemans begeleidt de intuïtieve sessies. 

Dit doet ze vol passie en liefdevolle aandacht. Ze creëert een ruimte voor alle deelnemers om er te laten zijn wat er is. Ze neemt je mee naar een veld van overvloed en laat je in contact komen met je intuïtie

Jenny is een ervaren bedrijfspsycholoog, organisatie-adviseur, healer/reader, ZKM coach, schrijver van de psychologische strip ‘De Waardin’ en een enthousiaste 5 ritme danser. Jenny brengt mensen in direct contact met hun persoonlijke kracht – waarmee zij kunnen leven en ondernemen zoals zij dat zélf wensen.

Wil je meer weten over het online intuïtief schrijven op de maandagavonden. Neem dan gerust contact met haar op!

Aanmelden online intuitief schrijven
dit veld niet invullen s.v.p.