fbpx

In het dagelijks bestaan laten we ons vaak leiden door onze omgeving.

Ons tempo wordt gedicteerd door alle ‘dingen die moeten’. We hollen maar door…Waarom niet de tijd genomen om even stil te staan en te luisteren naar onszelf? Om naar binnen te kijken: wat willen we zelf? 

En zijn we nog wel op de goede weg?

In dit interactieve online programma nemen we de tijd om stil te staan en naar onszelf te luisteren. We geven je houvast voor 40 tot 180 dagen en zorgen ervoor dat je naar binnen kijkt en antwoorden krijgt op:

 • Wie ben ik nu eigenlijk en wat wil ik?
 • Ik voel mij moe en lusteloos, waar komt het vandaan?
 • Ik ben mezelf kwijt. Hoe vind ik mezelf weer terug?
 • Volg ik mijn eigen koers nog wel of eigenlijk meer de koers van iemand anders?
 • Ik voel dat er wat mist, hoe krijg ik meer verdieping?
 • Ik durf niet voor mezelf op te komen en mijn dromen te realiseren, hoe breng ik daar verandering in?

 

 • Nu ik tijd heb voor mezelf wil ik weten waar ik die tijd ECHT aan wil besteden?
 • Ik voel dat er meer in me zit, dan er nu uitkomt maar HOE?
 • Hoe kan ik verbinding maken met mijn innerlijke stem of intuïtie?
 • Ik voel me belemmerd in mijn creativiteit, hoe kan ik mijn ideeën omzetten in actie?
 • Ik mag een totale nieuwe richting op gaan, maar waar begin ik?
 • Mijn business groeit minder succesvol en ik merk dat ik mezelf in de weg zit. 

 

 

BASIS

Quality time met jeZelf

Wat:

Online programma waarbij we 40 dagen lang gaan verbinden met 1 basisvraag en 1 basisoefening, waardoor je meer en meer in verbinding komt met je innerlijke wijsheid en van daaruit je leven leeft.

Resultaat:

 • Meer innerlijke rust en ontspanning
 • Meer bewustzijn en meer gevoel van blijheid en dankbaarheid
 • Meer bewust van vastzittende patronen en daar meer beweging in weten te vinden
 • Meer je leven weten in te richten vanuit je innerlijke stroom; je innerlijke wijsheid en daardoor meer zielsgelukkig worden.
 • Vergroten van je innerlijke kracht en lef

Data:

Eigen tijd, Je kunt beginnen wanneer jij wilt. Heb je vragen kun je deze per mail stellen en krijg je persoonlijk antwoord.

 

  Methoden:

  Oefeningen en inspiratie voor bewustwording en ontspanning. Elke dag een inspirerende mail in je mailbox. 4 Online bezinningsavonden. Elke week de mogelijkheid om samen online te reflecteren met elkaar en vragen te stellen of je te laten coachen. Én de mogelijkheid om een online 1 op 1 sessie aan te vragen met mij. 

  PRIJS 500,- Euro

  PLUS (max. 12 pers.)

  Met 2 intensieve live dagen

  Quality time met jeZelf en de groep

  Wat:

  Het online programma B40D plus een gezamenlijke start van 1 dag met een groep van maximaal 12 deelnemers waarin we gezamenlijke energie neerzetten voor het online programma. Halverwege het programma komen we weer bij elkaar voor een verdieping te brengen in je ervaringen en meer te verbinden met je innerlijke kracht en wijsheid mede door de kracht van de groep.

  Resultaat:

  Idem als bij de B40D, waarbij de kracht van de groep een extra dimensie en extra steun zal geven. Samen maken we meer energie en maakt dat je vaak verder komt dan alleen. Als je van verrassingen houdt. Is deze zeker een optie.

  Data:

  Start op vaste data in het jaar.

   

   Methoden:

   Idem als B40D basis. Extra zijn de 2 live dagen met de groep van maximaal 12 deelnemers. Op deze dagen gaan we samen ontspannen, live ervaren van de kracht van het delen, je laten inspireren en verbinden met jezelf en de groep.

     

    PRIJS 1000,- Euro

    INTENSIEF  (max. 6 pers.)

    Met 6 intensieve live dagen

    4 persoonlijke sessies
    Gedurende 6 maanden

    Jezelf en elkaar op een hoger level brengen

    Wat:

    Het online programma B180D met maximaal 6 personen, waardoor we nog meer kunnen verdiepen, veiligheid en steun kunnen ervaren van de groep. We gaan in de vertraging en daardoor kunnen we nog meer de diepte in om werkelijk grote veranderingen te maken en een spurt te maken in je persoonlijke groei. Vastzittende patronen eindelijk eens te doorbreken en je te bevrijden. Jezelf te overstijgen naar een nieuwe level en dit in te bedden in je dagdagelijkse structuur.

    Resultaat:

    Idem als bij de B40D. Echter met veel meer rust, vertraging en daardoor diepere verbinding met jezelf en de groep. Dit brengt je verder dan jezelf kan zien, ervaren en bewust worden. Sta je voor een grote verandering, wil je het echt aangaan en kun je wel een steun gebruiken voor een half jaar. Voel je welkom! De groep en ik als persoonlijke Inspirator is voor jou ter beschikking.

     

    Data:

    Start op vaste data in het jaar.

      

     Methoden:

     Idem als B40D plus, maar nu 180 dagen en daarbij ook nog helende sessies met mij met bv het Talentenspel. EMDR/ EFT of Zelf Kennis Methode. Precies dat wat jij voelt dat je nodig hebt.

       

      PRIJS € 5.000 Euro. 

       

       

      Jenny Biemans, psycholoog van Arbeid en Gezondheid NIP/ organisatie adviseur/ ZKM coach / energetisch begeleider. 

      Jenny’s persoonlijke werkwijze kenmerkt zich door een verfijnde combinatie van persoonlijke open aandacht, inzichtgevende vragen en verhelderende eenvoud. Ze spreekt je aan op je eigen kracht, structuur en kwaliteiten, zodat je op jouw natuurlijke en eigen manier in beweging kan komen.

      Als ervaren bedrijfspsycholoog, organisatie-adviseur en levenskunstenaar kent ze de effecten van lichaamsgerichte en energetische technieken. Jenny brengt mensen in direct contact met hun persoonlijke kracht – waarmee zij kunnen leven en ondernemen zoals zij dat zélf wensen.

      Wil je meer weten over het online programma.. Neem dan gerust contact met mij op!

      De B40d heeft mij vooral gebracht dat ik me bewust ben van mijn veerkracht. Niet bang hoeven zijn of weglopen van een schaduwkant, omdat ik mede door de B40d heb ervaren dat ik altijd weer terugkom in het licht.

      Anoniem

      De B40D heeft me energie gegeven om in beweging te komen en me sterker te voelen. Dit gaf meer zelfvertrouwen en ruimte voor nieuwe ontwikkelingen.’

      Anoniem

      Ik ben je dankbaar dat ik deze reis met je heb mogen maken. Wat de B40D mijn gebracht heeft is dat ‘rust nemen, rust creëert’.

      Anoniem

      De B40D heeft me ondersteund in het proces waar ik toen zat om grote keuzes voor mezelf te maken, ten goede.

      Het heeft me een houvast gegeven, een ijkpunt, rust, uitdaging en inzicht. Btw, de zin, wat leeft er in mij, pas ik nog regelmatig toe tijdens mijn meditaties en wandelingen. 

      Het brengt en houdt mij dichter bij mijn gevoel….

      Anoniem

      Het heeft mij in elk geval meer zelfliefde gebracht. Op een steeds bewustere manier nog meer van mezelf kunnen houden en beter voor mezelf (mijn innerlijke kind) zorgen.

      Anoniem