fbpx

Veiligheid en de polyvagaal theorie

 

Woensdagavond 7 juli van 20.30 uur tot 22.00 uur geef ik een gratis workshop over de werking van ons zenuwstelsel en het verband met ons gevoel van veiligheid in verbinding met een ander.

Naast een theoretische uitleg over de polyvagaal theorie gaan we er ook al meteen mee aan de slag, zodat je beter kunt invoelen hoe het voor jou werkt in de praktijk. En hoe je het ook al meteen kan toepassen in je leven. 

Het autonome zenuwstelsel is de basis van hoe we het leven ervaren. Het geeft vorm aan hoe we door de wereld bewegen:
– Hoe we onszelf ervaren
– Hoe we de wereld ervaren
– Hoe we denken
– Hoe we doen en gedragen Met de ontwikkeling van de Polyvagaal theorie heeft Stephen Porges een nieuwe moderne kaart gemaakt van het gebied van het autonome zenuwstelsel en hoe het vorm geeft aan ervaringen van verbinding en verdediging.
  

Aanmelden Veiligheid en de polyvagaal theorie
dit veld niet invullen s.v.p.

 

 

Jenny Biemans begeleidt de workshop. 

Dit doet ze vol passie en liefdevolle aandacht. Ze geeft een praktische uitleg over de polyvagaal theorie, om het daarna meteen toe te kunnen passen. Ze creëert een veilige ruimte voor alle deelnemers om de informatie helder binnen te laten komen.

Jenny is een ervaren bedrijfspsycholoog, organisatie-adviseur, healer/reader, ZKM coach, schrijver van de psychologische strip ‘De Waardin’ en een enthousiaste 5 ritme danser. Jenny brengt mensen in direct contact met hun persoonlijke kracht – waarmee zij kunnen leven en ondernemen zoals zij dat zélf wensen.

Wil je meer weten over deze workshop. Neem dan gerust contact met haar op.

Aanmelden Veiligheid en de polyvagaal theorie
dit veld niet invullen s.v.p.